Despre noi

Despre noi

Activăm în acest domeniu din 2004 fiind prima fabrică de profil din România iar tehnologiile de spălare sunt concepute, dezvoltate și asamblate 100% de către tehnicienii Expert Clean.

Istoric

Expert Clean Com S.R.L. a fost înființată în anul 2004 de către Cristian Popescu și Petrișor Iancu după o experiență de 8 ani în spălătoriile proprii.

În anul 2005 am fost prima societate comercială care a implementat în România o linie de producție în serie a grupurilor pompante pentru spălătorii auto manuale, realizând aproximativ 300 de astfel de spălătorii la nivel național.

În anul 2009, după 5 ani de experimente și teste în spălătorii auto din mai multe zone ale țării, îndrumați de partenerii din Italia și în colaborare cu o firmă românească de automatizări, am conceput propriul soft pentru gestionarea tehnologiilor de spălare tip self-service. De asemenea, în urma studiilor realizate pe filmul de mizerie din țara noastră, împreună cu furnizorul nostru de detergenți auto, Fra-ber, am creat în același an prima tehnologie de spălare self-service conform necesității pieței din România.

În anul 2015 am lansat 3 tipuri de tehnologii de spălare, cu caracteristici tehnice diferite, venind astfel în întâmpinarea tuturor clienților, indiferent de bugetul disponibil (Tehnologiile Economic, Standard și Ideal).

În anul 2016, în urma cererii clienților noștri, alături de o echipă de arhitecți și ingineri structuriști, am conceput un prim model de structură metalică acoperitoare pentru pistele de spălare, modernă și inovatoare, realizată din oțel zincat, oțel inoxidabil, policarbonat celular, policarbonat compact, alucobond, materiale rezistente în timp și care nu necesită întreținere (vopsire).

Fiind o concepție 100% Expert Clean, în anul 2018 am înregistrat-o la oficiul Uniunii Europene pentru proprietate intelectuală EUIPO cu numărul 004689990.

În paralel cu dezvoltarea tehnologiilor de spălare și realizarea structurii metalice, am creat și primul model de aspirator self-service cu 4 programe, aspiratorul Smart, pe care îl producem și astăzi.

Tot în anul 2018 am finalizat construcția primei hale de producție și a noului sediu administrativ, în suprafață de 1.100 mp.
În anul 2020 am fost selectați ca unic reprezentant în România de către prestigioasa companie PDQ din SUA, un brand lansat în 1984 aparținând companiei OPW care astăzi face parte din concernul A Dover Company, una dintre cele mai mari și mai vechi companii din industria auto de pe continentul American. Am făcut acest pas pentru a introduce pe piața spălătoriilor auto din România echipamentul LaserWash 360 Plus Touchless, o tehnologie de spălare revoluționară.

Tot în anul 2020 am demarat construcția a două noi hale a câte 600mp fiecare, una destinată depozitării detergenților iar cealaltă unei linii de producție proprie de structuri metalice și accesorii prin achiziționarea unor echipamente de debitare cu Laser CNC și Abkant CNC.

În 2022 am dezvoltat prima linie de spălătorii sustenabile – S-Tech și am realizat 2 noi modele de structuri metalice, una pentru pistele de spălare (proiectată pentru montarea panourilor fotovoltaice) și una pentru aspirare.

Tehnologia S-Tech Aqua este un concept de spălătorie auto sustenabilă, bazată pe panouri fotovoltaice, panouri solare și pompe de căldură, care înlocuiesc sistemele tradiționale de încălzire a apei, atât cu gaz cât și electric.

Tehnologia S-Tech Energy este un concept de aspiratoare multifuncționale în care am integrat instalațiile de încărcare pentru mașinile electrice.
Pe lângă producția în serie a echipamentelor pentru spălătorii auto tip self-service și a celor clasice manuale, producem la cerere instalații speciale cu debit de apă începând cu 4l/min și presiune de 70bari care sunt folosite în industria prelucrării de piese auto, pentru sisteme de umidificare și răcorire a aerului pe terasele restaurantelor, chiar și pentru spălarea și dezinfectarea cărucioarelor din hypermarket-uri, dar și instalații industriale cu debit de apă de la 120l/min și presiune de 500 bari, utilizate în domeniul construcțiilor pentru hidrosablare și hidrodemolare sau pentru spălări grele subacvatice.

De asemenea, în decursul anilor am vândut, montat și întreținut 8 echipamente tip tunel cu perii pentru autoturisme, 7 echipamente tip portal cu perii pentru autoturisme, 5 echipamente tip portal cu perii pentru camioane și 4 echipamente de spălare touchless pentru autoturisme.

Avantajele Expert Clean sunt:

de 18 ani construim spălătorii auto și ne canalizăm toată energia și resursele doar pentru acest business;
toate piesele componente ale tehnologiilor de spălare fabricate de către societatea noastră se află tot timpul în stoc, deoarece sunt aceleași care se folosesc în procesul tehnologic de producție de zi cu zi;
experiența și cunoștințele acumulate în decursul anilor care stau la baza succesului nostru le punem la dispoziția clienților noștri, odată cu implementarea echipamentelor în locațiile acestora;
clienții beneficiază de training din partea tehnicienilor noștri pentru întreținere și eventuale intervenții sau reglaje pentru buna funcționare a echipamentelor;
dispunem de trei echipe de service care au la dispoziție mașini complet echipate pentru service mobil, dotate cu piese de schimb și scule necesare intervenției rapide și eficiente în locațiile clienților noștri pentru a rezolva în cel mai scurt timp problemele tehnice;
soft-urile echipamentelor și tehnologiilor fabricate de către societatea noastră se pot upgrada în permanență și sunt la dispoziția clienților noștri.
Astăzi ne mândrim cu faptul că suntem prima și singura fabrică autentică de echipamente self-service din România, desfășurându-ne activitatea, împreună cu cei 38 de angajați, într-o locație cu 3 hale de producție, depozitare și birouri pe o suprafață de 2.300mp.
Așa cum am fost pionierii conceptului de spălătorie auto în regim self-service din România, promovându-l la expozițiile Salonului Auto încă din anul 2007, suntem și pionierii conceptului de spălătorii auto sustenabile

În continuare deviza noastră este:
“DEZVOLTARE”. 
Și nu ne vom opri aici...

envelopephone-handsetmap-markermenuchevron-right